Kategoriarkiv: Kull

Kull august 2016

Indi De Fresnel fikk 6 valper 1. september, 4 tisper og to hanner. Indi er parret med Vinterfjellets BP Captain Morgan.

Bilder fra kullet

Indi er en fransk import som har et meget godt eksteriør. En oppvakt og livlig tispe med god jaktlyst. Indi har 2.UK på jaktprøve. Ak premiering mangler foreløpig, da hun ikke har vært rolig nok i fugl til å stilles i AK. Dette skyldes nok en kombinasjon av en litt for intelligent tispe, og en eier som har brukt litt for lite tid på dressuren.

Captain Morgan er etter en av USAs beste hannhunder og har også gode amerikanske linjer på morsiden.  Har vist seg som en utrolig viltfinner og er lettdressert. En utrolig god jakthund som også har gjort det godt på jaktprøver. To UK starter har resultert i en 1.UK, og tre AK starter har resultert i en 1.AK. CM har også 1.UK apport.

Med denne kombinasjonen håper vi på å få beholde de gode jaktegenskapene som CM har, og få inn den frekke, livlige breton typen som Indi representerer.

 

Hannhund Tispe
 captain morgan  indi de fresnel_red
Vinterfjellets BP Captain Morgan (Peter Gunn – Bråke-bøtta Pippa) Indi De Fresnel (Guns N’roses Du Comte Batz Castelmore – Gaia Des Plaines Dauxeenes)
Elitehund med 1.AK på jaktprøve, Very Good i BK på utstilling 2.UK på jaktprøve, Excellent med CERT i BK på utstilling
Kullets avlstall:
Hofter 108 + 118 = 226 Jaktlyst 139 + 94 = 233 Viltfinnerevne 105 + 104 = 209

 

 

Kull mai 2015

Kennel Rypkleppen fikk 7 valper (3 tisper og 4  hanner) etter Rypkleppens D Drekkes Tequila 3. mai.

Tequila bla parret med Ismenningens A-Kasper.

Per 6.1.2018 er to fra kullet utstillingspremierte, og to fra kullet er jaktprøvepremierte.

Rypkleppens E Raddo har 3.UK på jaktprøve.

Rypkleppens E Tita har 2.UK på jaktprøve.

Bilder fra kullet finner du her

Tequila er en meget trivelig tispe som har vist gode resultater både i praktisk jakt og på jaktprøver. Tequila oppnådde 1.AK på sin 2. start i AK, rett etter fylte 2 år. Tequila er en meget god viltfinner.

I løpet av hennes to første jaktsesonger er det skutt mange fugler for henne, både ryper, storfugl, orrfugl, rugder og fasaner.

Kasper er en hannhund med meget godt gemytt, og som også jakter meget bra. Begge foreldre er Elitehunder i Norsk Breton Klubb.

 

Hannhund Tispe
 Ismenningens A-Kasper  Rypkleppens D Drekkes Tequila
Ismenningens A-Kasper (M K-Falco – Sætertunets Mille) Rypkleppens D Drekkes Tequila (N SE JCH N SE UCH Bekkaurens D Stoy – Rypkleppen’s A Runa)
Elitehund med 1.AK på jaktprøve, Excellent m/CERT på utstilling Elitehund med 1.AK på jaktprøve, Excellent på utstilling
Kullets avlstall:
Hofter 122 + 103 = 225 Jaktlyst 132 + 102 = 234 Viltfinnerevne 111 + 122 = 233

Kullet ligger ikke på valpelista til Norsk Breton Klubb på grunn av at Kasper med dette kullet sannsynligvis vil komme over 20 valper, og dette vil da være over grensen NBK setter på bruk av en hannhund inntil 25% av valpene er dokumentert på jaktprøve.

 

C-kullet

1.11.2010 ble 4 hanner og 4 tisper født.

Dette kullet var etter Rypkleppens A Runa og Milo.

Vi beholdt selv Rypkleppens C Ninja, som senere ble omplassert her på Levanger.

Rypkleppens C Rocco har per 6.januar 2017 fått 2 ganger 2.UK, 2 ganger 3.UK,  5 ganger 3.AK, 5 ganger 2.AK og 2 ganger 1.AK.

Rypkleppens C Ninja har per 6.januar 2017 fått 1 ganger 2.AK, 1 ganger 1.AK, 1 ganger 4.VK semifinale, og 1 ganger 1.VK kvalifisering.

Rypkleppens C Vilma har 2 ganger AVO3 (3.AK) i Finland

4 av kullet er utstillingspremierte.

Bilder fra kullet finner du her.