Kategoriarkiv: D-kullet

Rypkleppens D kull

Rypkleppens A Runa parret med NO SE UCH NO SE JCH Bekkauren’s D-Stoy.

6 valper født 16.2.2012.

Bekkauren’s D-Stoy

Stoy er elitehund, og ble i høst Norsk Jaktchampion når han fikk 1.VK m/CACIT på Meråkerprøven i 2011. Stoy er også Svensk Jaktchampion. Videre så kom Stoy til finalen i NM Høyfjell høsten 2011 med 2.VK i semifianlen. Stoy er også far til Mac-Nevis som ble nr 2 i Norsk Derby i 2011. Eksteriørmessig så er Stoy både Norsk og Svensk utstillingschampion. Du finner mer bilder av Stoy og kullet  HER

Rypkleppens A Runa

Runa er elitehund, og har 4.VK kvalifisering som beste jaktprøveresultat. Eksteriørmessig så har Runa stort CERT fra Bretonklubbens utstilling i 2010, og i tillegg et vanlig CERT, og mangler defor bare et CERT for å bli Norsk utstillingschampion. Du finner mer bilder av Runa HER

Avlstall (pr. vinter 2012) og stamtavle for kullet

Avlsindeksense til Runa: Hofter 105, Viltfinner 105, Jaktlyst 123 (100= rasens gjennomsnitt)

Avlsindeksene til Stoy: Hofter 100, Viltfinner 130, Jaktlyst: 145

Kullets indekser: Hofter 205, Viltfinner 235, Jaktlyst 268 (Verdier over 200 skal indikere at det kan forventes fremgang i forhold til rasens gjennomsnitt)

Kullets stamtavle :  Stamtavle

Per 6.januar 2018 er tre av valpene jaktprøvepremierte, og 5 er utstillingspremierte.

N J(K)CH Rypkleppens D Drekkes Tequila har 4 1.AK apport, og en 2.AK apport. Videre så har hun en 1. AK, 1 2.VK kvalifisering, en 2.VK semifinale, og en 1.VK kvalifisering med CK. I tillegg har hun 1. Elitklass, og 6. Segerklass fra Sverige, og Tres Bon fra Middelhavscupen. Hun har representert Norge både i Middelhavscupen og i VM.

Rypkleppens D Milo har en 2.UK apport, en 2.AK apport og en 3.AK på jaktprøve.

Rypkleppens D Juno har en 2.AK på jaktprøve.

Bilder fra kullet finner du her

 

1.AK til Rypkleppens D Drekkes Tequila

12-13 april startet Tequila på sine første partier i AK på jaktprøve. På søndag utklasset hun resten av partiet. Tequila var eneste hund med fuglearbeid rett før lunch, eneste hund med mer enn ett fuglearbeide, og eneste hund som lå ann til 1.AK etter lunch.
Med tre tellende fuglearbeider, to av dem med reis, fikk hun en velfortjent 1.AK. Gratulerer til Andreas for flott innsats, det ligger mange timer i fjellet bak en slik prestasjon.