Kategoriarkiv: Tidligere hunder

Ica

Bollefors La Sueca (til daglig kalt Ica) hentet vi hos kennel Bollefors utenfor Stockholm i august 2009. Ica er en Jack Russel Terrier med enorm energi. Ica har vært med på jaktturer fra første høst, og viser en utrolig utholdenhet. På grunn av at hun har vært med på mye fuglejakt, så sporer hun også fugl, og kunne sikkert ha blitt en god støkkende fuglehund Laughing

Lava

Lava er etter Nemis 2. kull. Lava var en hund med personlighet. Hun hadde sin vaner og uvaner som ga henne en spesiell personlighet. Jaktmessig våknet hun seint, men utviklet seg de siste åra til å bli en jaktund med stor fart og aksjon. Hun fant fugl, og etter hvert ble hun også rimelig rolig i fuglesituasjonene.

Etter at Nemi ble avlivet ble hun mer og mer usikker, og når vi fikk ny valp i huset klarte hun ikke å akseptere dette. Hun ble mer og mer usikker på både hunder og folk, og vi bestemte oss for å la henne slippe denne usikkerheten.

Nemi

Nemi kommer fra kennel Brustindens på Vestnes i Møre og Romsdal. Oppdretter er Arnfinn Blø.

Nemi var en flott tricolor tispe som gjorde det meget godt på utstillinger. På jakprøver oppnådde hun 2* 2.UK og 2* 2.AK.

Vi har hatt to kull på Nemi.

Nemi gikk bort 9. mai. Vi valgte da å la henne få slippe mer lidelser, da hun hadde kreft.

Mayca

Raunakkens Mayca hentet Andreas hos kennel Raunakken i april 2010. Mayca viste raskt gode jakttalenter, men hadde dessverre HD med forkalkning, og viste tegn på at hun hadde smerter pga. dette. Vi besluttet oss for å avlive henne slik at hun skulle slippe mer plager med hoftene.