Flott sesongavslutning

Vi fikk en flott avslutning av vinterprøvesesongen 2016.

9-10 april var Andreas i Sverige på Klimfjällprøven til Svensk bretonkubb med Tequila og Captain Morgan. Resultatet ble:

6:e pris Segrarklass Vinterfjellets BP Captain Morgan
1:a pris Elitklass Rypkleppens D Drekkes Tequila, 
3:e pris Elitklass Vinterfjellets BP Captain Morgan

22-24 april reiste så Andreas og Tor Einar til Saltfjellet for å delta på Saltfjellprøven.

På fredag stilte Andreas både Tequila og Captain Morgan på VK kvalifiseringen. Tequila fikk seg en velfortjent 2.VK, og Captain Morgan gikk videre til semifianlen på søk.

På lørdag stilte Andreas med to av fire breton i semifianlen. Tequila gjorde også da en god innsats, og fikk 2.VK i semifinalen og ble dermed kvalifisert til fianlen. Captain Morgan kom ikke videre til finalen.  Tor Einar stilte Corona i AK, og fikk da Coronas første AK premiering. 3.AK etter et flott fuglearbeide uten reis.

På søndag stilte så Andreas Tequila i finalen. Dessverre var det ikke fugl i Tequilas første slipp, og hun ble derfor ikke plassert. Tor Einar stilte Corona i AK. Hun fikk et fuglearbeide på fjellryper som ruslet på bakken i første slipp, men det ble dessverre noen meter for mye i ettegang. Men topp tallkarakterer, 666444. Corona kommer sterkt tilbake til høsten. Helga ga derfor følgende resultater:

Rypkleppens D Drekkes Tequila 2.VK kval
Rypkleppens D Drekkes Tequila 2.VK semifinale
Vinterfjellets BP Corona 3.AK

På samme prøve stilte også Rypkleppens E Raddo på sin første prøve. Raddo er litt ung og uerfarne enda, så det ble ikke noen premiering denne gangen, men Raddo og Svein Kåre kommer nok sterkt tilbake.

Takk også til Anne Merete som var hjemme og passet G’Saga og Indi som ikke ble med denne gangen.

(Trykk to ganger på bildet så får du det i full størrelse)