Godt Nytt År 2017, og takk for det gamle

Vi ønsker alle kjente et Godt Nytt År i 2017.

2016 ble et begivenhetsrikt år for Anne Merete og meg.

I mai var vi i Budapest og heiet frem den norske deltageren i Bocuse d’Or Europe. Vi fikk noen flotte dager i en fin by. Bildene fra turen finner dere HER

Så kom juni, og vår årlige Frankriketur til Fransk Bretonklubb sin samling/hovedutstilling( Nationale d’Elevage ). Vi fikk noen fine dager i Lacapelle Biron, sør/øst for Bordeux. Vi fikk treffe igjen mange kjente fra hele Europa. Bildene fra denne turen ligger HER

I Juni kom så turen vi har planlagt i flere år, to ukers tur til Canada. Dette var vår gave til oss selv i anledning 30 års bryllupsdag i oktober. Vi fikk tilbringe fine dager sammen med slekt i Canada, og avsluttet turen med en rundtur i de maleriske Canadiske Rocky Mountains. Bilder fra turen HER

I månedsskiftet august/september fikk Indi sine 6 valper. Alt gikk bra etter en litt strabasiøs fødsel. Deretter var det 8 uker med valpepass, før valpene ble levert til sine nye eiere i siste uke av oktober. Vi fikk noen flotte valpekjøpere som vi tror vil ta godt vare på valpene, og bruke dem til det de skal brukes til, fuglejakt.  En valp beholdt vi selv, IPA Birdie Num Num (Oppkalt etter Nøisom bryggeri sitt øl).

Når alle valpene var vel levert la vi ivei på årets siste tur. Vi tilbrakte noen dager på Svalbard, på et Svalbard som ikke hadde fått vinterens snødekke enda på tross av at det var november. Vi bodde tre netter i Longyearbyen, og fikk også med oss en tur til Barentsburg. Bildene fra turen finner dere HER.