CEB Nationale d’Elevage 2017 Rion Des Landes

Fransk Bretonklubbs hovedutstilling og landstreff ble avholdt i Rion Des Landes 16. – 18. juni. Tradisjonen tro var vi tilstede også i år.

Området der treffet ble avholdt er preget av store plantede furuskoger. I år leide vi en hytte som var bygd 5 meter til værs i et tre. Ett utrolig flott sted i landlige omgivelser og med hyggelig vertskap. http://www.cabaneslandes.com/

Vi hadde noen flotte solfylte dager, med opptil 38 grader varme. Lørdag ble brukt til å ta en tur og besøke Pamplona i Spania, og ellers besøkte vi også de flotte strendene i Biscayabukta, og små landsbyer i området. På vei tilbake til Bordeaux var vi også innom de enorme sanddynene ved Dune du pilat

Lørdag ettermiddag var det mulighet til å se den lokale varianten av tyrefekting. Dette er en variant der oksene ikke stikkes eller skades, og hvor poenget er at tyrefekteren skal være akrobat og klare å unngå oksen ved å svinge seg unna eller hoppe over den.

Søndag ble det hele avsluttet med hovedutstillingen med masse flotte breton ( og en god del som ikke er perfekte også).

Bildene fra turen kan dere se her:

http://gallery3.rypkleppen.com/index.php/jakttren/2017/RionDesLandes