Kull januar 2018

5. januar fødte Rypkleppens D Drekkes Tequila et stort kull med hele 12 valper. 4 tisper og 8 hanner. Valpene er sort-hvite og orange-hvite med både korte og lange haler. Far er Vinterfjellets BP Captain Morgan. Bilder fra kullet finner du her.

 

N J(K)CH Rypkleppens D Drekkes Tequila er trivelig breton som det er felt utrolig mye fugl for. Hun har også vist seg som en god jaktprøvehund.

Tequila fikk 1.AK på sin andre AK start, og er deretter stilt i VK. Der har hun flere VK premieringer, med blant annet 1.VK kvalifisering m/CK. Hun har også 1. Elitklass, og 6. Segerklass fra Sverige.  Tequila har også representert Norge i Middelhavscupen i Danmark og i Frankrike, og har der oppnådd Tres Bon. , og hun har representert Norge i VM for stående fuglehunder i 2017. Tequila har også 4 ganger 1.AK apport på apportprøve. På utstilling har Tequila Excellent med CERT.

Vinterfjellets BP Captain Morgan er etter en av USAs beste hannhunder og har også gode amerikanske linjer på morsiden.  Har vist seg som en god viltfinner og er lettdressert. En utrolig god jakthund som også har gjort det godt på jaktprøver.

To UK starter har resultert i en 1.UK, og tre AK starter har resultert i en 1.AK. I VK har det vært en del «stang ut», men han har en 6.VK og har kvalifisert seg til noen VK smifinaler.  CM har også 1.UK og 2.AK apport. CM er stilt to ganger på utstilling og fikk begge gangene Very Good.

Hannhund Tispe
 captain morgan  
Vinterfjellets BP Captain Morgan (Peter Gunn – Bråke-bøtta Pippa) Rypkleppens D Drekkes Tequila (N SE JCH N SE UCH Bekkauren’s D-stoyRypkleppens A Runa)
Elitehund med 6.VK på jaktprøve, Very Good i BK på utstilling Elitehund med 1.VK m/CK på jaktprøve, Excellent med CERT i BK på utstilling
Kullets avlstall:
Hofter 108 + 99 = 207 Jaktlyst 139 + 110 = 249 Viltfinnerevne 111 + 109 = 220