Rypkleppenåret 2017

Her kommer en liten oppsummering av året som har gått sett med Kennel Rypkleppens øyne.

Året har gitt oss mange gode opplevelser sammen med hundene og våre valpekjøpere. Kennel Rypkleppen har ikke hatt noe kull i 2017, men planlegger to kull i 2018.

Her er en del av prestasjonene fra våre hunder og hunder fra vårt oppdrett i 2017:

N J(K)CH D Drekkes Tequila:

Tequila kvalifiserte seg til finalen i Exit cup på Andøya 1.4, men fikk ikke noen plassering i finalen.
I høst fikk Tequila 1.VK kval m/CK på Senja 3.9, og kvalifiserte seg med det til finalen. Der ble hun dessverre ikke plassert.
I NM lavland kvalifiserte hun deg til semifinalen, men kom ikke videre der.
Tequila deltok sist på oktober i Middelhavscupen og i VM for stående fuglehunder, begge deler i Herm i sør Frankrike. Dessverre  ble det stang-ut, og ikke noen plasseringer der.

Tequila har også deltatt på noen apportprøver og oppnådd 2 * 1.AK apport og 1 * 2.AK apport iløpet av sommeren. Den ene 1.AK ble oppnådd med full pott, 3*10 poeng!

Vinterfjellets BP Captain Morgan:


CM oppnådde 6.VK kvalifisering i Polarcup Tromsø.
CM har også deltatt på noen apportprøver i sommer og blitt premiert med 2 * 2.AK og  1 * 3.AK apport.

Vinterfjellets BP Corona:


Med 1.AK høyfjell i vinter ble også Corona VK hund og Elitehund. I tillegg har hun også fått en 2. AK.

Rypklpeppens C Ninja:


Tommy Aunet og Ninja gjorde det skarpt i sin VK premiere på Rolf Sevendals Minneløp. 1.VK kvalifiseiring  og 4.VK semifinale, dessverre ikke noen plassering i finalen.

Rypkleppens C Rocco:

Ole Bjørn Grytbakk og Rocco fortsetter å vise seg som noen utmerkede viltfinnere. En suveren 1.AK skog i høst ble til og med kommentert av dommeren som en meget flott prestasjon med flere fuglearbeider, og han ble også prøvens beste AK hund.

Rypkleppens E Tita:


Ole Marius Sjevelås og Tita fikk sin første jaktprøvepremiering i vinter med 2.UK.  Lykke til videre på jakt og prøver.

Rypkleppens E Raddo:


Svein Kåre kristiansen og Raddo fikk 3.UK på tampen av sesongen i vår. Vi ønsker dem lykke til videre på jakt og prøver.

Rypkleppens F IPA Birdie Num Num:


Andreas trente IPA på apport i vår, og hun stilte 4 starter på apportprøve i sommer, og fikk da 4 * 1.UK apport, hvorav en med full pott 2 * 10 poeng. Godt prestert av IPA som ikke ble ett år før 1. september.

Indi De Fresnel:

Indi er ikke stilt på prøver i 2017, men gjorde det godt på utstillinge på  landstreffet til Bretonklubben med Excellent, 2. BKK og Reserve CERT.

G’saga Du Comte De Batz Castelmore:

Saga er ikke stilt på utstilling eller prøver i år.

Skoglykka’s Larsen XO:

I sommer kom siste tilskudd til Kennel Rypkleppen. Andreas vil prøve en ny rase, og pointeren Skoglykka’s Larsen XO kom til oss. Så langt er inntrykket at Larsen er en utrolig sosial og rolig valp. Litt annen type enn en «turbo breton» 🙂  Blir spennende å se gutten i fjellet til våren.