20 mnd gammel breton tispe vurderes solgt

Vurderer å selge Rypkleppens F IPA Birdie Num Num til rette kjøper,  fortrinnsvis jeger og jaktprøvedeltager.

IPA er en trivelig og aktiv hund på 20 mnd. IPA er kvikk og lettlært. IPA er en glimrende apportør, oppnådde 4 x 1.UK på 4 starter på apportprøve i 2017. IPA ble beste apportør i Malvik Fuglehundklubb i 2017.

IPA  er også grunndressert med tanke på jakt og prøver, og er stilt på to jaktprøver i vinter uten å komme i fugl. Hun kan også stilles i UK to første prøvehelgene til høsten. Hun er trent på duer og rapphøns og rimelig rolig i fugl.

IPA ble stilt på hovedutstillingen til NBK i 2017 og fikk Good i JK.
IPA har A hofter og HQ 0,97

IPA er etter en fransk import, Indi de Fresnel, og Vinterfjellets BP Captain Morgan. Indi har 2.UK, Captain Morgan er elitehund i NBK med gode premieringer i alle klasser på jaktprøver og  også premiert på apportprøver.

Alle data om IPA fra NBKs Bretonbase

Ta kontakt for mer info på mail: tor.einar.jorgensen@hotmail.com
eller tlf 91130918