Jaktprøvekritikker Indi de Fresnel

Meråker 12.4.2015
Indi starter i motvind/sidevind et noe ungdommelig søk i bra fart, stil og aksjon. Mangler noe dybde og bredde i slagene. God kontakt. Holder koken dagen ut. Mot slutten av dagen stand. Går på uten resultat. 0 pr UK.
Slipptid 80 min, 3,3,6,3,3,4

Meråker 11.4.2015
Indi går ut i stor fart, lett livlig aksjon. Revierer utmerket i medvind i god kontakt. Støkker rype og forfølger friskt. I motvind og på tungt føre modererer søket seg noe. I sterk sidevind går Indi senere meget godt. Jobber meget godt en lang og tung dag. Lykkes dessverre ikke i dag. 0 pr UK.
Slipptid 70 min, 5,5,6,4,4,4

Umbukta 22.3.2015
Fresnel starter forsiktig, men går seg opp utover i slippene. Hefter seg noe på gode dufter. Modererer seg kraftig på tungt føre. 0 pr. UK
Slipptid 50 min, 3,3,6,3,3,3

Umbukta 21.3.2015
På lett føre jakter indi i perioder godt for sin fører. Med god intensitet i god fart revierer hun noe ensidig. Mot slutten av dagen modererer Indi seg og avsluttes for dagen. 0 pr. UK
Slipptid 71 min, 4,3,6,3,3,4

Hattfjelldal 13.4.2014
I sidevind starter Indi i god fart, lett aksjon og noe lav hodeføring. Revierer godt i god kontakt. Senere motvind jakter Indi godt. Større format og bedre intensitet er ønskelig i søket. Senere jakter Indi godt på tungt føre. Større fremdrift og bredde er ønskelig igjennom hele dagen. Blir sliten på det tunge føret og avsluttes. 0 pr. UK.
Slipptid 50 min, 3,3,6,2,2,3

Hattfjelldal 12.4.2014
Indi er en unghund som starter ut i fin fart og lett fin aksjon. I perioder er det ønskelig med større bredde og intensitet. Stand. Avanserer selvstendig frem til ny stand. Når fører kommer til letter rype presist foran Indi. Roes i oppflukt og skudd. Indi er en tiltalende unghund som fortjener 2. pr UK.
Slipptid 35 min, 1 stand m/makker med presisjon 4. 4,3,6,3,3,4

Tallkarakterer:
Jaktlyst, Fart, Selvstendighet, Søksbredde, Reviering, Samarbeide

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *