Svensk Bretonklubbs vinterprøve i Klimpfjäll

Helga 17.-19. april var Indi og Tor Einar på Svensk Bretonklubbs vinterprøve i Klimpfjäll.

Prøven gikk i nydelige terrenger meg godt med fugl, og hovedkvarteret var lagt til Klimpfjällgården som vartet opp med god mat og gode overnattingsfasiliteter. Det var hyggelig å treffe igjen venner i Svensk Bretonklubb, og også bli kjent med nye venner i Sverige.

Indi ble litt for opptatt av god rypelukt på lørdag, og jaktet stort sett for seg selv, uten å følge så mye med på sin eier og hvor han ville gå. Det ble 3 slipp, men dessverre ingen fuglesituasjoner.

På søndag hadde Indi tydeligvis tenkt nøye igjennom dette, og bestemt seg for å holde god kontakt med fører. Dessverre litt for god kontakt, så hun ble avsluttet etter to slipp. Det ble et par støkk, men ingen godkjente situasjoner.

Her er noen bilder fra turen:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *